Cityhotel København - Design hotel København - Copenhagen Admiral Hotel

Copenhagen Admiral Hotel i hjertet af København

FRA HAVNENS PAKHUS TIL BYENS HOTEL

Bygningen, der i dag huser Admiral Hotel, er fra 1787 og giver vores gæster mulighed for at nyde det bedste af både fortid og nutid i hjertet af København.

Hotellet ligger tæt ved teatre, populære shoppingområder og de største turistattraktioner. Komfort, kultur, design og service kendetegner alle 366 værelser og suiter.

Pakhuset på havnefronten har i århundreder været brændpunkt for fantastiske begivenheder, ikke mindst Slaget på Rheden i 1801.

Med Amalienborg om styrbord og det indre København om bagbord er Copenhagen Admiral i dag et flagskib af et moderne internationalt hotel.

Fra hotellet er der udsigt til havnefronten, Operaen og Skuespilhuset, mens store attraktioner som Amalienborg Slot, Den Lille Havfrue, det imponerende Gefionspringvand og Amaliehaven ikke er mere end ét minut væk.

DET GODE MØDE

Der er de almindelige dage på kontoret. Og så er der dage, som betyder noget ekstra. Dagene, hvor man har brug for at tænke nyt og stort. Fælles for de vigtige møder er, at rammerne er en del af succesen. De skal inspirere og sætte en standard for kvalitet. De skal give plads og rum til at tænke. Og så skal de naturligvis være nemme at komme til både med kollektiv transport og i egen bil.

Der er ingen andre steder som Admiral Hotel. Udenfor har du havnepromenaden med udsigt over havnen. Indenfor spiller de massive træspær sammen med den indbydende indretning. Små hyggelige haver ligger lige udenfor vores 11 unikke mødelokaler med plads fra 2-300 deltagere.

Få inspiration til dit næste møde.

MIDDAG OG FEST

Flotte rustikke træspær og tykke murstenshvælvinger skaber en intim stemning for jeres næste fest på Admiral Hotel.

I vores eksklusive lounge i New Yorker stil kan I invitere 48 gæster til en uforglemmelig aften med alt under ét tag. Loungen kan desuden med fordel bruges til møde og efterfølgende middag. Lokalet er indrettet med voluminøse lædermøbler og elektronisk styret lyd og lys, der skaber en elegant og eksklusiv New Yorker lounge stil.

View of Admiral Copenhagen hotel

PRISGARANTI

Det siger vore gæster:

Hei!

Vi er meget fornøyd med vårt opphold på Admiral. Og vår bryllupsfest er vi også meget fornøyd med. Alt ble som vi hadde planlagt og ønsket og vi hadde en fantastisk dag! Maten var meget god, stor succes for alle våre gjester!

Hotellet var veldig fint og rent, og hotellets medarbeider var hyggelige og hjelpsom.
Vi har følt oss i trygge hender og vårt opphold ble som forventet. 

Alle våre gjester var også meget fornøyd med sitt opphold.

Så tusen takk for all hjelp med planlegging og tusen takk for oss!

Vi kommer gjerne tilbake.

Med vennlig hilsen
Elin og Ove