Home

BO I STORSLÅEDE

HISTORISKE RAMMER

I HJERTET AF KØBENHAVN

Copenhagen Admiral Hotel er et firestjernet hotel, som ligger suverænt placeret midt mellem teatre, byens bedste shopping og de største turistattraktioner. Fra hotellet er der udsigt til havnefronten, Operaen og Skuespilhuset, mens Amalienborg Slot, Den Lille Havfrue, det imponerende Gefionspringvand og Amaliehaven er mindre end ét minut væk.

Det unikt designede hotel ligger i et ombygget pakhus og er et flagskib af et moderne internationalt hotel. Komfort, underspillet elegance og design kendetegner alle vores værelser, suiter og mødefaciliteter. Pakhuset på havnefronten har i århundreder dannet rammen for fantastiske begivenheder. Hotellet emmer af historie koblet med smagfuldt moderne design. Vi har en helt særlig atmosfære, der trækker på bygningens historiske rammer - de karakteristiske bjælker og tykke mure- , byens liv omkring os, smukt design og det kontant skiftende reflekterende lys fra vandet, der omgiver os.

Vi sætter en ære i, at alle gæster får en god oplevelse ved at yde en personlig, imødekommende og dedikeret professionel service.

DET GODE MØDE

Der er de almindelige dage på kontoret. Og så er der dage, som betyder noget ekstra. Dagene, hvor man har brug for at tænke nyt og stort. Fælles for de vigtige møder er, at rammerne er en del af succesen. De skal inspirere og sætte en standard for kvalitet. De skal give plads og rum til at tænke. Og så skal de naturligvis være nemme at komme til både med kollektiv transport og i egen bil.

Der er ingen andre steder som Admiral Hotel. Udenfor har du havnepromenaden med udsigt over havnen. Indenfor spiller de massive træspær sammen med den indbydende indretning. Små hyggelige haver ligger lige udenfor vores 11 unikke mødelokaler med plads fra 2-300 deltagere.

Få inspiration til dit næste møde.

MIDDAG OG FEST

Flotte rustikke træspær og tykke murstenshvælvinger skaber en intim stemning for jeres næste fest på Admiral Hotel. 
I vores eksklusive lounge i New Yorker stil kan I invitere 48 gæster til en uforglemmelig aften med alt under ét tag. Loungen kan desuden med fordel bruges til møde og efterfølgende middag. Lokalet er indrettet med voluminøse lædermøbler og elektronisk styret lyd og lys, der skaber en elegant og eksklusiv New Yorker lounge stil.