Cityhotel København - Design hotel København - Copenhagen Admiral Hotel

Copenhagen Admiral Hotel i hjertet af København

FRA HAVNENS PAKHUS TIL BYENS HOTEL

Bygningen, der i dag huser Admiral Hotel, er fra 1787 og giver vores gæster mulighed for at nyde det bedste af både fortid og nutid i hjertet af København.

Hotellet ligger tæt ved teatre, populære shoppingområder og de største turistattraktioner. Komfort, kultur, design og service kendetegner alle 366 værelser og suiter.

Pakhuset på havnefronten har i århundreder været brændpunkt for fantastiske begivenheder, ikke mindst Slaget på Rheden i 1801.

Med Amalienborg om styrbord og det indre København om bagbord er Copenhagen Admiral i dag et flagskib af et moderne internationalt hotel.

Fra hotellet er der udsigt til havnefronten, Operaen og Skuespilhuset, mens store attraktioner som Amalienborg Slot, Den Lille Havfrue, det imponerende Gefionspringvand og Amaliehaven ikke er mere end ét minut væk.

DET GODE MØDE

Der er de almindelige dage på kontoret. Og så er der dage, som betyder noget ekstra. Dagene, hvor man har brug for at tænke nyt og stort. Fælles for de vigtige møder er, at rammerne er en del af succesen. De skal inspirere og sætte en standard for kvalitet. De skal give plads og rum til at tænke. Og så skal de naturligvis være nemme at komme til både med kollektiv transport og i egen bil.

Der er ingen andre steder som Admiral Hotel. Udenfor har du havnepromenaden med udsigt over havnen. Indenfor spiller de massive træspær sammen med den indbydende indretning. Små hyggelige haver ligger lige udenfor vores 11 unikke mødelokaler med plads fra 2-300 deltagere.

Få inspiration til dit næste møde.

MIDDAG OG FEST

Flotte rustikke træspær og tykke murstenshvælvinger skaber en intim stemning for jeres næste fest på Admiral Hotel.

I vores eksklusive lounge i New Yorker stil kan I invitere 48 gæster til en uforglemmelig aften med alt under ét tag. Loungen kan desuden med fordel bruges til møde og efterfølgende middag. Lokalet er indrettet med voluminøse lædermøbler og elektronisk styret lyd og lys, der skaber en elegant og eksklusiv New Yorker lounge stil.

View of Admiral Copenhagen hotel

PRISGARANTI

Det siger vore gæster:

Hotel full of character.

This hotel is full of character, the rooms have an individual style built in to an ancient mill. Overall hotel impression has a quality feel and the dated room décor didn't detract from my stay, it even added a bit a character. Much better than major hotel chains which I try and avoid if possible.

Bar has a great atmosphere and the staff are always welcoming and cheerful.

Breakfast was very good and in a lovely room setting. Good selection and plenty of room even though the hotel was busy.

- by ClaudioSilvermore (Stafford, United Kingdom) on 7/24/14. Stay date: Mar 2014